Miksi sinä suosit suomalaista?
3177
suosii suomalaista, koska...
  • Maistuu paremmalta
  • Puhtaampaa ja turvallisempaa
  • Luo työpaikkoja ja ylläpitää hyvinvointia Suomessa
  • Lähiruokaa
  • Haluan tukea suomalaista tuotantoa
  • Vastuullisesti tuotettua ruokaa
  • Maut ovat tuttuja ja hyväksi havaittuja
  • Suomalainen tuotanto on eettisesti vahvalla pohjalla
  • Suomalainen ruoka on tuotettu ympäristöä kunnioittaen
Osallistu kertomalla mielipiteesi.
Osallistu
  • Etusivu
  • Vinkit
  • Reseptit
  • Hunajainen punasipulisienipata

  • Hunajainen punasipulisienipata


    Ainekset:

    4 punasipulia
    4 valkosipulin kynttä
    170 g tuoreita sieniä pilkottuna
    2 rkl ruokaöljyä
    1 tlk (400 g) tomaattimurskaa
    1 dl vettä
    1 tl suolaa
    1 tl rouhittuja viherpippureita
    0,5-1 tl anista
    2 rkl Hunajayhtymän hunajaa
    tuoretta kirveliä

    Ohje:

    Kuullota puna- ja valkosipuliviipaleet sekä pilkotut herkkusienet öljyssä. Lisää tomaattimurska, vesi, mausteet ja hunaja. Hauduta 10-15 minuuttia. Ripottele pinnalle runsaasti kirvelisilppua. Tarjoa esim. fetan kera.

    Ruokaisamman padan saat kun lisäät joukkoon ruskistettuja maustettuja broilerisuikaleita, ruskistettua maustettua jauhelihaa tai kypsiä maustettuja kalasuikaleita.

    Resepti ja kuva: Hunajayhtymä Oy