Miksi sinä suosit suomalaista?
3189
suosii suomalaista, koska...
  • Maistuu paremmalta
  • Puhtaampaa ja turvallisempaa
  • Luo työpaikkoja ja ylläpitää hyvinvointia Suomessa
  • Lähiruokaa
  • Haluan tukea suomalaista tuotantoa
  • Vastuullisesti tuotettua ruokaa
  • Maut ovat tuttuja ja hyväksi havaittuja
  • Suomalainen tuotanto on eettisesti vahvalla pohjalla
  • Suomalainen ruoka on tuotettu ympäristöä kunnioittaen
Osallistu kertomalla mielipiteesi.
Osallistu
  • Etusivu
  • Vinkit
  • Reseptit
  • Myskikurpitsapasta

  • Myskikurpitsapasta


    Ainekset:

    1 rs (330 g)  Apetit Tuorekset Värikäs uunikasvis 
     NEITO™ -rypsiöljyä 
     chilihiutaleita 
     valkosipulia kuorittuna ja viipaloituna 
    1  sitruunan kuori ja mehu 
    (kourallinen tuoretta pinaattia tai rucolaa) 

    Tarjoiluun: 

     pastaa 
     parmesaanijuustoa raasteena tai  sinihomejuustoa muruina 

    Valmistusohje:

    Sekoita rasiassa kasviksiin kasviöljyä, chiliä ja valkosipulia. Jaa seos uunivuokaan ja paahda 225-asteessa 20-25 minuuttia.
    Sekoita kuumiin juureksiin sitruunamehua ja huuhdeltu rucola tai suikaloitu pinaatti.
    Tarjoa keitetyn, runsaasti parmesaaniraastetta sisältävän pastan kanssa.

    Resepti ja kuva: Apetit Oyj