Miksi sinä suosit suomalaista?
3094
suosii suomalaista, koska...
  • Maistuu paremmalta
  • Puhtaampaa ja turvallisempaa
  • Luo työpaikkoja ja ylläpitää hyvinvointia Suomessa
  • Lähiruokaa
  • Haluan tukea suomalaista tuotantoa
  • Vastuullisesti tuotettua ruokaa
  • Maut ovat tuttuja ja hyväksi havaittuja
  • Suomalainen tuotanto on eettisesti vahvalla pohjalla
  • Suomalainen ruoka on tuotettu ympäristöä kunnioittaen
Osallistu kertomalla mielipiteesi.
Osallistu
  • Etusivu
  • Vinkit
  • Reseptit
  • Poroton käristys

  • Poroton käristys


    Ainekset:
    250 g NyhtökauraTM nude
    Öljyä tai voita
    2 dl kasvislientä
    1 tl maustepippuria

     

    Perunamuusia
    Suolakurkkuja
    Puolukkahilloa

    1. Aloita valmistamalla perunamuusi.

    2. Ruskista Nyhtökaura nude reilussa määrässä öljyä tai voita pannulla.

    3. Paista hetken aikaa ja kaada pannulle kuuma kasvisliemi ja maustepippuri. Mausta haluessasi oman maun mukaan esim. valkosipulilla, musta- ja valkopippurilla.

    4. Kasaa perunamuusista keko lautaselle, asettele Nyhtökaura muusin päälle ja koristele suolakurkuilla ja puolukoilla.

    Gold&Green nyhtökaura 250 g nude valittiin Vuoden Suomalainen Elintarvike 2017 -kilpailun voittajaksi keväällä 2017. Lue lisää.


    Lisää reseptejä ja inspiraatiota löydät Gold&Greenin sivuilta.