Miksi sinä suosit suomalaista?
3189
suosii suomalaista, koska...
  • Maistuu paremmalta
  • Puhtaampaa ja turvallisempaa
  • Luo työpaikkoja ja ylläpitää hyvinvointia Suomessa
  • Lähiruokaa
  • Haluan tukea suomalaista tuotantoa
  • Vastuullisesti tuotettua ruokaa
  • Maut ovat tuttuja ja hyväksi havaittuja
  • Suomalainen tuotanto on eettisesti vahvalla pohjalla
  • Suomalainen ruoka on tuotettu ympäristöä kunnioittaen
Osallistu kertomalla mielipiteesi.
Osallistu
  • Etusivu
  • Vinkit
  • Reseptit
  • Porsaan fileepihvejä ja peruna-fenkolinyytit

  • Porsaan fileepihvejä ja peruna-fenkolinyytit


    Ainekset (8 - 10 annosta)

    1 pkt HK Viljaporsaan fileepihvi marinoitu
    20 kpl uutta perunaa
    0.5 kpl fenkolia ohuina suikaleina
    3 kpl kevätsipulia renkaina
    2 kpl valkosipulinkynttä hienonnettuna
    1 pkt HK Amerikan Pekoni® Original suikaloituna
    150 g Koskenlaskija-juustoa paloiteltuna
    1 tl suolaa
    1 tl mustapippuria
    2 rkl oliiviöljyä

    Valmistusohje

    Ota fileepihvit huoneenlämpöön ja valmista ensin peruna-fenkolinyytit. Laita perunapalat, fenkolisuikaleet, sipulit ja pekonit kaksinkertaisen folion päälle ja pyörittele öljy ja mausteet joukkoon. Lisää juustonokareet päällimmäiseksi ja sulje nyytti. Kypsennä nyyttiä grillissä keskilämmöllä noin 20 minuuttia. Siirrä nyytti grillin yläritilälle tai muuhun lämpimään paikkaan odottelemaan.

    Grillaa tai pariloi fileepihvit noin 3-4 minuuttia kummaltakin puolelta ja tarjoile peruna-fenkolinyyttien kanssa. Lisukkeena maistuu esimerkiksi HK Aurinkosalaatti.

    Resepti ja kuva: HooKoo.fi - herkullisimpien lihareseptien koti.