Miksi sinä suosit suomalaista?
3149
suosii suomalaista, koska...
  • Maistuu paremmalta
  • Puhtaampaa ja turvallisempaa
  • Luo työpaikkoja ja ylläpitää hyvinvointia Suomessa
  • Lähiruokaa
  • Haluan tukea suomalaista tuotantoa
  • Vastuullisesti tuotettua ruokaa
  • Maut ovat tuttuja ja hyväksi havaittuja
  • Suomalainen tuotanto on eettisesti vahvalla pohjalla
  • Suomalainen ruoka on tuotettu ympäristöä kunnioittaen
Osallistu kertomalla mielipiteesi.
Osallistu
  • Etusivu
  • Vinkit
  • Reseptit
  • Raparperikiisseli

  • Raparperikiisseli


    noin 10 annosta

    Ainekset:

    1 l raparperipaloja
    1 ½ l vettä
    runsas 1 dl Dansukker Taloussokeria
    ½ dl Dansukker Fariinisokeria tai Ruokokidesokeria
    1 dl perunajauhoja

    Koristeeksi:

    mansikoita
    Dansukker Vaniljasokerilla maustettua kermavaahtoa tai vaahtoutuvaa vaniljakastiketta
    Dansukker Kanelisokeria

    Pilko huuhdotut raparperin varret. Kiehauta raparperipalat talous- ja fariinisokerilla maustetussa vedessä.

    Sekoita perunajauhot vesitilkkaan. Lisää seos ohuena nauhana kaataen, hyvin sekoittaen kuumaan liemeen. Anna kiehahtaa.

    Kaada kiisseli tarjoiluastiaan tai annoslaseihin. Jäähdytä kylmäksi. Korista annos mansikoilla ja kermavaahdolla sekä kanelisokerilla.

    Resepti ja kuva: Suomen Sokeri