Miksi sinä suosit suomalaista?
3184
suosii suomalaista, koska...
  • Maistuu paremmalta
  • Puhtaampaa ja turvallisempaa
  • Luo työpaikkoja ja ylläpitää hyvinvointia Suomessa
  • Lähiruokaa
  • Haluan tukea suomalaista tuotantoa
  • Vastuullisesti tuotettua ruokaa
  • Maut ovat tuttuja ja hyväksi havaittuja
  • Suomalainen tuotanto on eettisesti vahvalla pohjalla
  • Suomalainen ruoka on tuotettu ympäristöä kunnioittaen
Osallistu kertomalla mielipiteesi.
Osallistu
  • Etusivu
  • Vinkit
  • Reseptit
  • Reilumpi nyhtöhampurilainen grillistä

  • Reilumpi nyhtöhampurilainen grillistä


    Raaka-aineet (neljälle):

    1 kpl Atria Bravuuri n1,0kg Pulled Beef, merisuolattu, paistopussipakkauksessa tai
    1 kpl Atria Bravuuri n1,0kg Pulled Pork, maustettu, paistopussipakkauksessa
    4 maalaissämpylää
    1 tomaatti
    1/2 kurkku
    1 ruukku lehtisalaattia
    1 pkt Atria 225g Valkosipuli Majoneesidippi

    Näin se hoituu:

    Kypsennä pulled pork tai pulled beef pakkauksen ohjeen mukaan uunissa. Kuumenna grilli. Halkaise sämpylät ja laita sivuun. Pese tomaatti ja kurkku, viipaloi. Irrota lehtisalaatin lehdet ja pese tarvittaessa, valuta salaatit keittiöpyyhkeen päällä. Revi liha esimerkiksi haarukalla ja paista siihen hieman väriä grillin parilatasolla tai alumiinivuoassa grillin ritilän päällä. Mehusta liha haluamallasi grillikastikkeella. Grillaa sämpylöiden leikattuihin pintoihin kauniit raidat. Kokoa hampurilainen: Laita salaatinlehti sämpylän päälle, sitten kurkku ja tomaatti. Lisää oman maun mukainen määrä nyhtölihaa ja laita päälle valkosipulidippiä. Sulje koko komeus kannella. Voit tarjoilla hampurilaiset esimerkiksi leivinpaperitaskuista.

    Atria Bravuuri Pulled Pork on Vuoden Suomalainen Elintarvike 2016 -kilpailun finalistituote.

    -- (VSE-2016-finalisti.jpg)