Miksi sinä suosit suomalaista?
3166
suosii suomalaista, koska...
  • Maistuu paremmalta
  • Puhtaampaa ja turvallisempaa
  • Luo työpaikkoja ja ylläpitää hyvinvointia Suomessa
  • Lähiruokaa
  • Haluan tukea suomalaista tuotantoa
  • Vastuullisesti tuotettua ruokaa
  • Maut ovat tuttuja ja hyväksi havaittuja
  • Suomalainen tuotanto on eettisesti vahvalla pohjalla
  • Suomalainen ruoka on tuotettu ympäristöä kunnioittaen
Osallistu kertomalla mielipiteesi.
Osallistu
  • Etusivu
  • Vinkit
  • Reseptit
  • Talvinen broilerikeitto

  • Talvinen broilerikeitto


    Valmistusaineet

    6:lle hengelle

    300 g broilerin fileesuikaleita  
    1 rkl Valio Oivariini® juoksevaa   
    8 dl vettä
    2 kanaliemikuutiota
    1 pussi (500 g) peruna-sipulisekoitusta  
    2  pussia (à 200 g) herne-maissi-porkkanaa
    1 rasia (200 g) Valio Koskenlaskija® levittyvää sulatejuustoa

    Tee näin

    Ruskista broilerisuikaleet Oivariini-rasvassa kattilassa. Lisää vesi ja kuumenna kiehuvaksi. Lisää liemikuutiot ja peruna-sipulisekoitus. Keitä 15 min.

    Lisää loput kasvikset ja juusto. Kuumenna ja sekoita, kunnes juusto on sulanut. Anna kiehua vielä noin 5 min.

    Tarkista maku ja mausta halutessasi esim. yrttimausteseoksella, currylla, pippurilla ja/tai suolalla.

    Lisää keittoon halutessasi hienonnettua persiljaa.

    Reseptin tarjoaa Valio Oy. Lisää herkullisia keitto- ja muita reseptejä löydät Valion sivuilta.