Miksi sinä suosit suomalaista?
3094
suosii suomalaista, koska...
  • Maistuu paremmalta
  • Puhtaampaa ja turvallisempaa
  • Luo työpaikkoja ja ylläpitää hyvinvointia Suomessa
  • Lähiruokaa
  • Haluan tukea suomalaista tuotantoa
  • Vastuullisesti tuotettua ruokaa
  • Maut ovat tuttuja ja hyväksi havaittuja
  • Suomalainen tuotanto on eettisesti vahvalla pohjalla
  • Suomalainen ruoka on tuotettu ympäristöä kunnioittaen
Osallistu kertomalla mielipiteesi.
Osallistu
  • Etusivu
  • Vinkit
  • Reseptit
  • Uunikirjolohi

  • Uunikirjolohi


    Näin helposti valmistat herkullisen ja mehukkaan uunikirjolohen

    Valmistusohje:
    1. Poista kartonkipakkaus.
    2. Älä avaa paistopussia.
    3. Lämmitä uuni 200° C.
    4. Laita paistopussi uunipellille (tai uunivuokaan) ja laita keskitasolle uuniin.
    5. Kypsennä noin 25 min.
    6. Ota paistopussi varovasti pois uunista.
    7. Avaa leikkaamalla paistopussi auki.
    8. Varo pussista nousevia kuumia höyryjä ja kuumaa kalalientä.
    9. Tarjoile kala herkullisen kastikkeen kera.

    Hyvä Apaja uunivalmis, ruodoton kirjolohifilee paistopussissa (pippuri) on Vuoden Suomalainen Elintarvike 2017 -kilpailun finalistituote.