Vuoden Suomalainen Elintarvike 2016 -äänestys


Vuoden Suomalainen Elintarvike 2016 -äänestys on päättynyt 17.4.2016. Eniten ääniä sai ja voittoon nousi Puhtikaura-kaurapuuteri! Onnea voittajalle. Lisätietoja kilpailusta löydät Elintarviketeollisuusliiton sivuilta. Voit seurata kilpailua Facebookissa tykkäämällä Maista Suomi –sivusta tai Twitterissä #vuodenelintarvike.

Vuoden Suomalainen Elintarvike 2016 -finalistit:

Atria Bravuuri Pulled Pork, n. 1 kg, paistopakkauksessa

Raadin arvioMehevä arjen helpottaja. Kokkaajan ei tarvitse miettiä valmistustapaa ja myös maustaminen on hoidettu valmiiksi. Suussa sulavaa muotiruokaa vaivattomassa paistopakkauksessa. Pisteitä vähemmän käytettyjen ruhonosien hyödyntämisestä.

Valmistaja: Atria Suomi

Lisätietoja tuotteesta

Reseptivinkki: Reilumpi nyhtöhampurilainen grillistä

Balanssi Kirjolohifileeateria, 320 g

Raadin arvioTrendikäs ateria hyvinvointia ajattelevalle ja vaivattomuutta arvostavalle. Ravitsemussuosituksia mallikkaasti kunnioittava annoskoko ja koostumus. Maukas yhdistelmä kotimaista kalaa ja uudenlaisia raaka-aineita houkuttelee syömään terveellisesti.

Valmistaja: Saarioinen Oy

Lisätietoa tuotteesta

Balanssi Kirjolohifileeaterian tarjoiluvinkki

Juustoportti Vapaan Lehmän maito (rasvaton, kevyt ja täys), 1 l

Raadin arvioRaikas ja rakas perustuote, joka antaa hienon lisän maitojen tarjontaan. Pakkaus tuo vastuullisuuden laaja-alaisuuden innostavalla ja kiinnostavalla tavalla kuluttajan tietoisuuteen. Erittäin edistyksellinen valmistustapa mahdollistaa pitkän säilyvyyden.

Valmistaja: Juustoportti Food Oy

Lisätietoja tuotteesta

Reseptivinkki: Onnellisten pannukakut

Järki särki, luomutomaatti & yrtit, kalasäilyke 275 g

Raadin arvioJoka järven peruskalasta tehty huippuhyvä täyssäilyke. Kokonaisuudesta tulee hyvälle tuulelle: tuotteen nimi ihastuttaa, pakkaus houkuttelee ja makuyhdistelmä on herkullinen. Sellaisenaan syötävää suomalaista lähikalaa.

Valmistaja: Komppa-Seppälän Luomutila

Lisätietoa tuotteesta

Reseptivinkki: Järkisärkipasta

Puhtikaura-kaurapuuteri, 750 g

Raadin arvio: Suomalaista kauraa innovatiivisessa muodossa. Koko perheen uudenlainen välipalan täydentäjä tai treenaajan kotimainen vaihtoehto ravintolisille. Upeimmillaan juomissa, smoothieissa ja juotavana puurona. Kokonaisuuden kruunaa kaunis pakkaus.

Valmistuttaja: Viipurilainen Kotileipomo Oy
Valmistaja: Taivalkosken Mylly

Lisätietoa tuotteesta

Reseptivinkki: Mustikkapuhti-juoma