Miksi sinä suosit suomalaista?
3149
suosii suomalaista, koska...
  • Maistuu paremmalta
  • Puhtaampaa ja turvallisempaa
  • Luo työpaikkoja ja ylläpitää hyvinvointia Suomessa
  • Lähiruokaa
  • Haluan tukea suomalaista tuotantoa
  • Vastuullisesti tuotettua ruokaa
  • Maut ovat tuttuja ja hyväksi havaittuja
  • Suomalainen tuotanto on eettisesti vahvalla pohjalla
  • Suomalainen ruoka on tuotettu ympäristöä kunnioittaen
Osallistu kertomalla mielipiteesi.
Osallistu
  • Etusivu
  • Vinkit
  • Reseptit
  • Ahventa ja tomaatticoncasse

  • Ahventa ja tomaatticoncasse


    Raaka-aineet:

    700 g ahvenfileetä
    200g / 4 kpl tomaattia
    1/2 sipulia
    2 kynttä valkosipulia
    3 rkl oliiviöljyä
    1 rkl ruohosipulia hienonnettuna

    Ohjeet:

    Kuumenna iso kattilallinen vettä kiehuvaksi. Poista veden kuumentuessa tomaatista kanta, tee toiselle puolelle tomaattia ristiviilto. Laita 2 tomaattia kerrallaan kiehuvaan veteen ja kun kuori alkaa irrota, nosta tomaatit jääkylmään veteen jotta kypsyminen pysähtyy. Odota että vesi kiehuu uudelleen, ennen kuin lisäät seuraavat tomaatit.

    Kuori tomaateista kuori pois, halkaise ja poista niistä siemenkota. Leikkaa tomaateista kuutiota ja lisää joukkoon hienonnettu sipuli, valkosipuli ja oliiviöljy. Mausta suolalla ja mustapippurilla.

    Kuivaa ahvenfileet talouspaperilla ja mausta suolalla ja mustapippurilla. Kuumenna pannu kuumaksi ja paista ahvenfileet voissa. Voi halutetussasi jauhottaa fileet ruis- tai vehnäjauholla.

    Resepti ja kuva: Hätälä Oy