Miksi sinä suosit suomalaista?
3177
suosii suomalaista, koska...
  • Maistuu paremmalta
  • Puhtaampaa ja turvallisempaa
  • Luo työpaikkoja ja ylläpitää hyvinvointia Suomessa
  • Lähiruokaa
  • Haluan tukea suomalaista tuotantoa
  • Vastuullisesti tuotettua ruokaa
  • Maut ovat tuttuja ja hyväksi havaittuja
  • Suomalainen tuotanto on eettisesti vahvalla pohjalla
  • Suomalainen ruoka on tuotettu ympäristöä kunnioittaen
Osallistu kertomalla mielipiteesi.
Osallistu
  • Etusivu
  • Vinkit
  • Reseptit
  • Jouluinen pannacotta

  • Jouluinen pannacotta


    6 annosta:

    5 dl kermaa
    1 dl Dansukker Hyytelösokeri Multia
    1 tl Dansukker Vaniljasokeria
    ½ tl kanelia
    ½ tl kardemummaa

    Tarjoiluun

    1 dl karpaloita
    Dansukker Vaaleaa siirappia

    1. Mittaa kerma, sokerit ja mausteet kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi sekoitellen ja anna kiehua poreillen ½ minuuttia.
    2. Kaada seos pieniin purkkeihin tai jälkiruokamaljoihin. Anna hyytyä jääkaapissa parista tunnista seuraavaan päivään.
    3. Jaa karpalot annosten päälle juuri ennen tarjoilua ja valuta siirappiraidat karpaloiden päälle.

    Lisää makeita ja suolaisia reseptejä jouluun Dansukkerin sivuilta.